IN DE BUURT

IN DE BUURT

Bekijk wat er in de buurt van La Roche te doen is!

Wildpark van La Roche

In het park dat zich uitstrekt over 10ha, kunt u de bewoners van hun bossen en hun soortgenoten op de boerderij bewonderen.


Website Wildpark van La Roche

Musée de la Bataille des Ardennes

Dit museum van +/- 1.500m² telt drie verdiepingen en beschikt over een grote trap en een lift voor de mindervaliden. De bezoeker ontdekt meer dan 120 poppen van Amerikaanse, Engelse, Duitse en zelfs Schotse soldaten in gevechtsuitrusting, evnals uniformen van veteranen die aan de Slag om de Ardennen deelnamen.


Website van het museum

De grotten van Hotton

Unieke site, erkend als een uitzonderlijk natuurlijk erfgoed van Wallonië, de Grotten van Hotton zijn de enige die in hun geheel geklasseerd zijn en hebben twee sterren in de Michelin-gids!


Website van de grotten van Hotton

Restaurant Le Quai Son

Website Le Quai Son

Restaurant Chez Henri

Website Chez Henri

Irish Pub
Saint James's Gate La Roche


Website Chez Henri

Kasteel van La Roche

De ruïnes van het middeleeuwse kasteel, gebouwd tussen de 11de, 12de en 13ste eeuw, met hun sombere, indrukwekkende massa, nog benadrukt door ruwe opeenstapeling van leistenen, overheersen de groene vallei die genesteld ligt in een lus, gevormd door de Ourthe en de steile hellingen van Deisterberg.


Website Kasteel van La Roche

Ardenne Adventures

Touwenparcour, kayak, paint ball, fietsen ... de mogelijkheden zijn oneindig voor een active dag met de kinderen.


Website Ardenne Adventures

Parc Chlorophylle

Parc Chlorophylle is een recreatief, educatief en artistiek bospark van 9 ha in het hart van de Ardense bossen, tussen de Baraque de Fraiture en de Ourthevallei. Een educatief parcours van 2 km, een mooie loopbrug in de boomtoppen en themaspeeltuinen laten je het bos op een leuke manier ontdekken.


Website Parc Chlorophylle

Restaurant Signé Jeanne

Website Signé Jeanne

Restaurant Le Saint-Michel

Website Le Saint-Michel